Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

DIVERSE VOORZIENINGEN

Diverse voorzieningen om uw verblijf nóg aangenamer te maken

Op camping Les Peupliers op Ile de Ré bieden wij u diverse voorzieningen, zoals wifi, fietsverhuur en andere aanvullende diensten om uw verblijf nóg aangenamer te maken.

Op de hele camping kunt u gebruik maken van wifi: op het terras van uw stacaravan, in uw tent of caravan, bij de receptie van de camping of aan een tafel in de snackbar. Houd contact met uw familie en vrienden en deel leuke momenten.

Om het verblijf van onze gasten te vergemakkelijken, bieden wij u diverse diensten te huur aan: televisie, babyset (kinderstoel, bedje, bad), koelkast, lakens, badset, keukenset, gasbarbecue, enz. De camping beschikt ook over een wasserette met wasmachines en drogers (muntjes te koop bij de receptie).

Maak gebruik van onze fietsverhuurdienst en huur een fiets voor een halve dag, een hele dag of een hele week. Er zijn fietsen te huur voor zowel volwassenen als kinderen. Samen kunt u heerlijk fietsen op de fietspaden dichtbij de camping.
Wij kunnen geen fietsen voor u reserveren; u kunt zich direct melden bij de receptie (naargelang de beschikbare voorraad).

De camping beschikt over twee sanitairgebouwen met toiletten, douches, wasbakken en een babybadje, die voor alle gasten van 7.00 - 24.00 uur toegankelijk zijn. Wij schenken veel aandacht aan het onderhoud van deze ruimtes en voorzieningen, zodat u optimaal kunt genieten van een geslaagde vakantie.

7.8
10

Note moyenne
sur 561 avis

Voir les avis